Ik ben op zoek naar

Trainingsaanbod Cultuurkwadraat

Cultuurkwadraat biedt ook dit schooljaar weer een aantal interessante trainingen aan voor verschillende doelgroepen binnen het onderwijs en de culturele sector. De meeste trainingen zijn gratis toegankelijk, omdat ze onderdeel uitmaken van de subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit. Is een van de volgende trainingen iets voor jou? Kijk dan op de website van Cultuurkwadraat voor meer informatie en meld je aan!

KUNSTPROFESSIONAL IN DE KLAS
Wil jij als (autodidactische) kunstprofessional aan de slag in het primair onderwijs of kinderopvang? Of mogelijk ben je al actief als (autodidactische) kunstprofessional en wil je graag slagvaardiger te werk gaan om jouw culturele activiteiten, workshops of programma's te ontwikkelen en uit te voeren? Dan is de training 'Kunstprofessional in de klas' iets voor jou!
Meer info: Kunstprofessional in de klas

ICC BASIS- EN VERDIEPINGSTRAINING
Wil je nog beter toegerust zijn voor je werk als interne cultuurcoördinator in het basis- of voortgezet onderwijs? Volg dan de icc-training. De training is leerzaam en inspirerend voor zowel nieuwe als gecertificeerde cultuurcoördinatoren en groepsleerkrachten, omdat actuele ontwikkelingen in cultuureducatie de revue passeren.
Meer info: Basistraining interne cultuurcoördinator (icc)

LEERLIJN MATERIALEN EN TECHNIEKEN
Werk je in het basisonderwijs of kinderopvang en geef je creatieve lessen? Tijdens deze workshopreeks ga je aan de slag met allerlei technieken en materialen. Zo kun je jouw leerlingen nog beter begeleiden in het creatieve proces! Studenten, onderwijsassistenten, cultuurprofessionals, pedagogisch medewerkers en vo-docenten zijn ook van harte welkom om deel te nemen aan de workshopreeks.
Meer info: Workshopreeks beeldende technieken en materialen

LINC ZEELAND
In november start de opleiding Leiderschap in Cultuur Zeeland (LinC). LinC is er voor culturele leiders die willen werken aan hun leiderschap, visie en innovatieve vermogen. In Zeeland is het belangrijk dat er voldoende jonge en ambitieuze mensen zijn voor leidinggevende posities in de culturele sector. 
Meer info: LinC Zeeland

Terug naar het overzicht