Ik ben op zoek naar

Beeldenroute op de Scheldeboulevard 2018

Deze expositie is inmiddels uitgegroeid tot een beeldententoonstelling van allure die jaarlijks vele duizenden bezoekers naar Terneuzen trekt. En dit allemaal in een adembenemend decor: de Scheldeboulevard die de grens vormt tussen land en Westerschelde.
Stichting Toonbeeld nodigt langs deze weg beeldende kunstenaars uit om tijdens de zomermaanden van 2018 met monumentaal beeldend werk te exposeren in Terneuzen. Naast ‘groot werk’ op de Scheldeboulevard wordt tevens de mogelijkheid geboden om ‘kleiner werk’ te exposeren in de zogenoemde Passerelle van het stadhuis van Terneuzen.
Nieuw is dat dit jaar gestemd kan worden op de ‘Beeldenroutepublieksprijs 2018’. Het beeld waarop door de bezoekers aan de openluchtexpositie de meeste stemmen worden uitgebracht zal door de gemeente Terneuzen worden aangekocht. Voor dit doel stelt de gemeente Terneuzen 10.000 euro ter beschikking.
Mocht u interesse hebben en/of nader geïnformeerd willen worden neem dan per omgaande contact op met ons: 0115-745022. U kunt uiteraard ook alvast informatie over uzelf, uw beeldend werk, inclusief beeldmateriaal naar ons toesturen [j.stanneveld@toonbeeld.nl / Bellamystraat 26A, 4532 CP Terneuzen t.a.v. Jo Stanneveld]. Doe dit dan uiterlijk vóór 16 maart a.s. Met elke inzender zal contact worden opgenomen. Het streven is om in de maand maart een definitieve keuze te maken met betrekking tot de beelden die geëxposeerd zullen worden.


beeldenopdescheldeboulevard.nl

Terug naar het overzicht