Ik ben op zoek naar

Welkom bij de afdeling beeldende vorming!

Welkom bij de afdeling beeldende vorming!

Het aanbod van beeldende vorming is bijzonder inspirerend. We gaan er flink tegenaan met de kinderkunstacademie, waarvan de kinderateliers, de vrije ateliers, de kleiboeren en tover met textiel, deel uitmaken. 

Natuurlijk is jong en oud van harte welkom. Voor volwassenen zijn er mogelijkheden op het gebied van tekenen/schilderen, grafische druktechnieken en specialisatiecursussen. 
De afdeling ruimtelijk werken gaat gestaag door met het bekende, ijzersterke aanbod: werken met klei, maar ook beeldhouwen voor beginners en gevorderden. Dit aanbod zal in de loop van het jaar nog uitgebreid worden.

Aan het aanbod van de afdeling fotografie wordt op dit moment gewerkt. Binnenkort komen we met een aantrekkelijk nieuw programma. De cursussen worden verzorgd door vakkundige fotografen en gevestigde kunstenaars. Door die combinatie ontstaat een dynamiek die de blik van cursisten verruimt.

Alle lessen worden verzorgd door uitstekende vakdocenten en zeer professionele kunstenaars. En dat alles op een locatie, die er volledig op toegerust is om een goede ontwikkeling te stimuleren.

Het excursieaanbod van de afdeling beeldende vorming is dit jaar spannender dan ooit. Vanuit de fotografie zijn daar enkele excursies aan toegevoegd. Verder worden regelmatig  lezingen verzorgd over kijken naar kunst,  architectuur en luisteren naar muziek. Dit is ook interessant voor de oud-cultuurgeschiedeniscursisten.
 

tarieven overzicht Terug naar het overzicht